Met trots kondigen wij de aankomende Pride Parkstad aan, gepland voor de eerste week van september in Heerlen! Als organisatie die zich inzet voor de Queer gemeenschap, streven wij ernaar om een evenement te creëren dat niet alleen een week is van diversiteit en gelijkheid, maar ook een platform biedt voor positieve verandering.

 

Wij willen u graag uitnodigen om deel te nemen aan dit belangrijke evenement als sponsor. Met uw steun kunnen we Pride Parkstad tot een groot succes maken en een krachtige boodschap van inclusie en acceptatie verspreiden naar een breed publiek.

 

Als Stichting Queer Parkstad hebben we onlangs de ANBI-status verkregen, wat betekent dat donaties aan onze organisatie fiscaal aftrekbaar zijn. Dit biedt u niet alleen de mogelijkheid om ons te ondersteunen bij het organiseren van dit evenement, maar ook om te profiteren van belastingvoordelen voor uw bedrijf.

 

Als sponsor van Pride Parkstad krijgt u de kans om uw betrokkenheid bij de Queer gemeenschap te tonen en uw bedrijfsnaam te associëren met een positief en inclusief evenement. Ieder bedrag is welkom, u zult met u bedrijf vermeld staan op diverse events, socialmedia en op de website.

 

Wij geloven dat uw steun van onschatbare waarde zal zijn voor de succesvolle organisatie van Pride Parkstad en voor het bevorderen van een cultuur van acceptatie en diversiteit in onze samenleving.

 

Als u geïnteresseerd bent in het sponsoren van Pride Parkstad of als u meer informatie wenst, nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen via pride@queerparkstad.nl

 

Wij kijken ernaar uit om samen met u een onvergetelijke Pride Parkstad te organiseren en een positieve impact te maken in onze gemeenschap!

 

 

Met kleurrijke groeten,

Peter Reinders Voorzitter Stichting Queer Parkstad