Queer Parkstad is dé bruisende organisatie in de regio die zich inzet voor de Queer gemeenschap. Wij zijn een diverse groep mensen die streven naar inclusiviteit, acceptatie en gelijke rechten voor iedereen, ongeacht hun seksuele oriëntatie, genderidentiteit of -expressie.

Wat doen wij?


* Organiseren van evenementen: van gezellige borrels tot spetterende feesten, culturele activiteiten en informatieve bijeenkomsten voor diverse doelgroepen. Bij Queer Parkstad is er voor elk wat wils!

* Communitybuilding: Wij creëren een veilige en ondersteunende omgeving waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, ervaringen kunnen delen en vriendschappen kunnen opbouwen.

* Samenwerkingen: Queer Parkstad werkt samen met lokale partners, gemeenten en andere organisaties om de belangen van de LGBTQIA+-gemeenschap te behartigen en meer bewustzijn te creëren.

 

Wie zijn wij?
Queer Parkstad bestaat uit een gepassioneerd kernteam en betrokken vrijwilligers die zich inzetten voor de queer gemeenschap in Parkstad en daarbuiten. Ons team is divers en inclusief, we staan open voor iedereen die wil bijdragen aan een wereld van gelijkheid en acceptatie.

 

Hoe kun je meedoen?
🌐 Bezoek onze website: www.queerparkstad.nl voor het laatste nieuws, evenementen en meer.
📧 Neem contact met ons op via info@queerparkstad.nl voor vragen, suggesties of als je wilt bijdragen als vrijwilliger.

 

Queer Parkstad staat voor diversiteit, liefde en inclusie. Sluit je aan en maak deel uit van onze levendige community!